Error message

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 789 of /var/www/vhosts/vandeburgtenstrooij.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc).

Herbestemming, restauratie en uitbreiding Cereolfabriek te Utrecht

Opdrachtgever: 
BOEi
Project: 
Herbestemming, restauratie en uitbreiding Cereolfabriek te Utrecht
Architect: 
Hurenkamp Architecten / 1m98
Uitvoeringsduur: 
22 maanden

De uitgebrande rijksmonumentale Cereolfabriek aan het Merwedekanaal in de wijk Oog in Al in Utrecht hebben wij herbestemd tot een ca. 3600m2 groot multifunctioneel complex waarin een restaurant, basisschool, muziekoefenruimte, kantoorruimtes, sportzaal, theater en bibliotheek is gehuisvest. De grootschalige restauratie omvatte met name het herstel van scheurvorming van de metselwerk gevels met ‘chateau industriel’ kenmerken. Het casco van het inbouwpakket is gerealiseerd binnen de bestaande muren door een volledige nieuwe fundatie, een kolommenstructuur op de begane grond en 1e verdieping en een theaterzaal en sportzaal op de 2e verdieping met betonwanden en zwevende vloerconstructies. Zie http://www.cereolfabriek.nl/ voor de geschiedenis van de fabriek en de huidige functies.